Om os – Autoværksted i Silkeborg

Autoværksted – hvad tilbyder vi?

Uni-Auto A/S er et autoværksted i Silkeborg som med årene har specialiseret sig inden for servicering og vedligeholdelse af Audi, BMW, Mercedes og VW.
Vi kan klare de fleste bilmærker og ingen opgave er større end at den kan løses.

Ideen bag

D. 1 juni 2012 flyttede vi i nye lokaler på Poul Larsens Vej 18 i Silkeborg, hvor vi også har til huse den dag i dag.
Vi råder over godt 800 kvm. værksted og 10 lifte. 12 ansatte gør hver dag et professionelt stykke arbejde, for at levere den højeste standard inden for reparation og vedligeholdelse af personbiler

Vi startede firmaet med henblik på at skabe en forretning, hvor prisgennemsigtighed har første prioritet og dermed ændre bilejerens syn på autoværksteder. Resultatet skulle være at skabe tillidsbånd mellem dig som bilejer og os som værksted.

Hos Uni-Auto udskifter eller reparerer vi ikke noget uden kunden er blevet spurgt først. Du bliver informeret om, hvad der skal udskiftes og får delene at se efter reparationen – hvis dette skulle være ønskeligt.

Kvalitet og fabriksgaranti

Reservedele i original kvalitet med 3 års garanti. Dette er din sikkerhed for reservedele af god kvalitet.

Hos os bevarer du også  fabriksgarantien på nye biler. Vores stempel i servicebogen giver dig garanti for at du er omfattet af samme sikkerhed som på mærkeværkstederne ved reklamationer på fabriksnye biler. Jvf. det frie værkstedsvalg kan du trygt overlade service og reparationer på din nyindkøbte bil til os.

Vi klarer også opgaver på varevogne, mindre lastbiler, autoelektronik og fejlfinding, servicering og reparation af gearkasser, motorreparationer, pladearbejde , dæk og fælge samt meget mere. Skriv blot en mail eller giv os et ring. Vi står altid til disposition for at svare på dine spørgsmål.

Hvorfor skal du vælge os?

Arbejdet med bilerne bliver udført professionelt og i henhold til alle gældende regler og lovkrav. Vi har moderne testudstyr, så vi hurtigt, sikkert og effektivt kan stille en dianose på alle bilmærker. Vores olieprodukter leveres af Castrol, som er en af verdens førende olieleverandører til bilmotorer. Dette sikrer din bil – den bedste olie ved et hvert service hos Uni-Auto.

Vi er godkendt til taksering af forsikringsskader og glasskader via autotaks. Så er du uheldig med store buler, malerarbejde eller glasskader – løser vi også dette problem for dig. Vi tilbyder som alle andre gratis lånebil i forbindelse med forsikringsskader.

Vores vision er, at være det mest professionelle autoværksted i Silkeborg til hver en tid.

Velkommen hos Uni-Auto A/S

Audi silkeborg, Porsche Silkeborg