Kompetencer

Hvilke kompetencer har vi?

Tyske Bilmærker: BMW, Audi, VW, Porsche og Mercedes

Ovenstående er de tyske bilmærker, som vi igennem årerne har opbygget et stor know-how og bred erfaring indenfor reparation, servicering og vedligeholdelse.

Serviceeftersyn

Vi udfører serviceeftersyn på alle bilmærker efter fabrikanternes forskrifter, så din bil bibeholder fabriksgarantien Vi stempler med gyldigt stempel i servicebogen, og er din bil med elektronisk servicebog klarer vi også det.

Servicering og reparation af automatgearkasser

En af vores bedste kompetencer er vores erfaring og viden omkring servicering af automatgearkasser. Vi har en maskine, som sørger for at skylle selve gearkassen igennem for at slippe af med alt det gamle olie

Dækopbevaring (sommer/vinterdæk)

Vi har de trygge rammer til opbevaring af dine dæk – både sommerdæk og vinterdæk. Slip for slæbet og de beskidte finger – lad os opbevare dine dæk på vores dækhotel

Dæksalg, montering og afbalancering

Er dine dæk ved at være nedslidte, så lad os give et godt tilbud på nogle nye. Vi har kvalifikationerne til at finde de bedste dæk til dig

Når du køber nye dæk ved os er montering og afbalancering altid med i prisen. Vi har de bedste priser på både sommer- og vinterdæk

Lånebil

Hvis du har brug for en bil imens din egen er på værksted, så sørger vi også for det. Vi har forskellige lånebiler efter behov.

Fejlfinding/diagnosetest

Er det en lampe der lyser i din bil? Vi har ekspertisen og de rette veluddannede mekanikere til opgaven. Med vores testere og dygtige mekanikere kan vi hurtigt konstatere, hvad problemet er med din bil.

Forsikringsskader

Skulle uheldet være ude, så er vi her for at hjælpe. Vi reparerer forsikringsskader og sørger for, at din bil bliver som ny igen. Hvis du er forsikret for glasskade på din bil, så kan vi også reparere stenslag eller udskifte ruden.

Klargøring og bilpleje

Trænger din bil til en kærlig hånd i form af klargøring eller bilpleje, så er vi de rette til opgaven. Vi klarer bilpleje både indvendig og udvendig.

Klargøring til syn

Er du i tvivl om din bil kan klare en tur igennem syn, så lad os kigge på den inden. Vi gennemgår bilen inden syn, så du slipper for at skulle til et omsyn, ved eventuelle fejl og mangler.

Lak og malerarbejde

Har bilen fået en ridse, eller ønsker du en helt ny farve? Vi klarer alt i lak og malerarbejder.

Mobilitetservice

Har du ikke lyst til at stå i kanten af vejen en mørk aften og ikke kunne komme nogen steder? Vi kan sørge for vejhjælp/mobilitetservice. Vælg helt selv, hvilket værksted du vil transporteres til.

Reparation af varevogne/erhvervsbiler

Er din firmabil gået i stykker, så kan vi reparere den. Vi har forståelsen for, hvor vigtig den er for dig. Vi kan også tilbyde lånebil mens firmabilen er på værksted ved os.

Rudeskift

Er din bils rude revnet og skal skiftes? Vi sørger for hurtig udskiftning af forrude, så du kan komme videre.

Stenslag

Hvis din bil får et stenslag, så er det vigtigt at reagere hurtigt.  Får du et stenslag kan du altid kigge forbi, det tager ikke mere end 30. min. så er du og din bil godt kørende igen.

Undervognsbehandling

Vil du gerne forbedre din bils levetid? Vi kan undervognsbehandle din bil, så den måde slipper du for rust når vinterens kulde og salt sætter ind.

Serviceeftersyn BMW, Serviceeftersyn Mercedes, Serviceeftersyn Audi