Dæk, fælge og dækhotel

Vi har de bedste priser på kvalitets dæk

Skal din bil have nye sommer- eller vinterdæk eller fælge, så tilbyder vi et bredt udvalg til de bedste priser. Vi forhandler alle mærker og skaffer gerne, præcis det du ønsker, samt monterer og afbalancerer mens du venter.

Vi anvender kun de førende europæiske leverandører og får leverancer samme dag eller dagen efter bestilling. Ved bestilling undersøger vi de forskellige leverandørers priser for at sikre dig den bedste pris.

Køb af sommer- og vinterdæk på internettet

Vi oplever ofte folk selv bestiller på internettet og vil venligst fraråde dette eller opfordre alle til at undersøge deres retur- og reklamationsbetingelser. Grunden til dette er, at dækkene kan være 2-3 år gamle ved levering, og skulle der være en reklamation på produktet, så står du selv med hovedpinen, samt udgifter for fragt.

Mange af de hjemmesider der findes til køb for private har danske navne, men er reelt fra firmaer i udlandet og har derfor andre retur- og reklamationsbetingelser, end vi har her i Danmark.

Vores erfaring siger, at det ikke kan svare sig at bestille selv, da vores priser ligger tæt på det samme, dog er vores inkl. montering og afbalancering, og skulle der være en reklamation, så ved du, hvor du skal henvende dig!

Udskiftning af TPMS sensorer

 

Sådan finder du dækkets kvaliteter

Når du bestiller nye sommerdæk eller vinterdæk, så er det blevet lovkrav at fabrikanterne giver dækket en energiklasse.
Dette gælder brændstoføkonomi, vejgreb og støj i DB(Decibel). Det er en rigtig god ide, ikke blot at vælge de billigste dæk, men dem af bedste kvalitet.

På billedet til venstre ses eksempel på energimærkning

images (6)

Billige vinterdæk og sommerdæk kan være en dårlig løsning.

Vinter- og sommerdæk til bilen er en stor verden, og der findes et hav af modeller og typer. En god ting du kan gøre er, at se på de forskellige dæktests, inden du vælger. Hvis du ikke er kendt i dækmærker, så er Dunlop, Pirelli og Goodyear kendt for god kvalitet.

Det er utrolig vigtigt, at bilen kan stå ordenligt fast i alt slags vejr, og dette opnår du kun med god kvalitet! Køber du dine bildæk for billigt, så kan du risikere at aquaplane eller få dårligere bremseevne og i værste fald havne i en ulykke.  Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os.

Gode råd ved køb af vinterdæk og sommerdæk.

  1. Køb altid kvalitet
  2. Kontroller dækkets alder
  3. Hastighed på dækket skal svare til bilens max hastighed
  4. Dækket skal kunne bære bilens vægt (load index)
  5. Køb dæk i god tid da efterspørgsel hæver priserne
  6. Undersøg markedet for af få den bedste pris

Vi tilbyder dækhotel til  sommer og vinterhjul.

Du slipper for sorte fingre og det tunge slæb, ved at lade os håndtere dit hjulskift. Ved indlevering af hjul, udfører vi kontrol af dækmønster, mærke og størrelse inden hjulene lægges på hylden. Alt dette får du med i et hjulskift hos os.

Ved hver sæson modtager du information om, at det nu er tid til  at sommerdæk eller vinterdæk ombyttes.

Ferrari fælg