Forsikringsskade

Forsikringsskade – skade på din bil

Har du været uheldig og fået en skade på bilen? – så er vi klar til at hjælpe dig. Vi klarer alt inden for reparation af skader, om det er buler, ridser eller dele der skal repareres eller udskiftes. Det samme gælder ved glasskade, som du kan læse mere om her.

De færreste er stolte af en skadet bil, og derfor ved vi, at vores kunder vil have repareret skaden hurtigt og fejlfrit. I tilfælde af en skade på bilen gør vi derfor alt, hvad vi kan for, at du får din bil hurtigt tilbage.

Alle reparationer bliver selvfølgelig udført efter bilfabrikkernes forskrifter. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet.

Frit værkstedsvalg

Når det gælder en skade på bilen, så skal du kontakte dit forsikringsselskab hurtigst muligt, hvorefter de beder dig få bilen på værksted. De fleste forsikringsselskaber har et samarbejde med værksteder, men det er dig der bestemmer, hvor din bil skal hen. Ligesom ved serviceeftersyn, så er der nemlig frit værkstedsvalg, når det kommer til reparation af skader også.

Vi takserer skader igennem autotaks med fototaksering, og vi skal derfor ikke vente på en taksator. Vi samarbejder med Autolakere, som maler bilens dele inden for 24 timer og vi sikrer derved, at din bil er færdig hurtigst muligt.

Under reparation af skader tilbyder vi ydermere gratis lånebil både til private og erhverv.

Så skulle du være så uheldig, at bilen har fået en skade, så kan du trygt overlade det til os.

Sådan gør du i tilfælde af skade

  1. Kontakt os på 76 600 200
  2. Vi gennemgår skadens omfang sammen med dig
  3. Anmeld skaden til dit forsikringsselskab
  4. Husk at meddele forsikringen eller vejhjælp om, hvilket værksted du gerne vil have din bil bragt til (Hvis du ikke har vejhjælp, så kan vi hjælpe dig med bugsering)
  5. Du vil efter gennemgang af skaden få udleveret en gratis lånebil
  6. Vi fototakserer nu skaden og får det godkendt hos dit forsikringsselskab (Hvis en skade ikke er dækket af forsikringen, vil du få besked fra os herom)
  7. Din bil bliver repareret, så den kommer tilbage til samme stand som før uheldet
  8. Sidst men ikke mindst sørger vi for, at din bil er rengjort indvendig og udvendig

Hvis du kun ønsker den bedste kvalitet for din bil, udført af et professionelt skadesværksted – så book tid til udbedring af skade lige her