Reparation af stenslag

Reparation af stenslag i forruden

Stenslag i forruden kan være både store og små. Nogen sidder i synsfelten, mens andre sidder diskret. Fælles for dem alle er det dog, at de kan medføre revner i forruden. Når

Hvad skal du gøre, hvis ruden får et stenslag?

Sørg for hurtigst muligt at dække “såret” til. Dette kan gøres med et simpelt stykke tape, eller med stenslagmærker, som du kan få udleveret på værkstedet.

Et stenslagmærke beskytter bruddet i mod snavs og skidt, som besværliggøre mekanikeres mulighed for at reparere dit stenslag, så det næsten ikke kan ses.

Hvor lang tid kan man vente med at få et stenslag repareret?

Det bedste du kan gøre, er at få stenslaget repareret hurtigst muligt. Dette vil give dig det mest perfekte slutresultat.

Glasskade via forsikring

Hvis du har glasskade via din forsikring, vil det som oftest være gratis for dig at få repareret et stenslag. Det eneste du skal gøre er at bestille tid på værkstedet. Vi sørger for at melde det til forsikringen, og de modtager derefter regningen for reparationen.

Hvad hvis ruden allerede er revnet?

Hvis din rude desværre allerede er revnet, og du skal have udskiftet forruden, så kan vi også hjælpe dig. Det kan du læse meget mere om her

Reparation af stenslag