Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude, hvordan?

Udskiftning af en forrude, foregår ved at den gamle skæres ude. Derefter afrenses alt gammelt lim fra den tidligere rude. Så rengøres der grundigt inden den nye lim ligges i. Når limen er lagt i, ligges den nye forrude i. Hvis bilen er udstyret med kamera i forruden, så bliver dette efterfølgende kalibreret. Efter udskiftning tjekkes funktionen af viskere, vaskere, automatisk visk, og head-up display og varme, hvis bilen er udstyret med dette.

Hvad skal du gøre i tilfælde af skade

Hvis du skulle være uheldig og have fået et stenslag, så har vi en lille arbejdsvejledning til, hvad du bør gøre:

  1. Sørg for at der ikke kommer skidt og snavs i “såret” (Det kan gøres med et stykke tape – du kan også kigge forbi værkstedet og få udleveret stenslagsmærker)
  2. Har du glasskade på bilen? Hvis ja, så kontakt dit forsikringsselskab og fortæl dem, at du har fået en skade.
  3. Bestil tid på værkstedet (Ved stenslag er tidsbestilling ikke nødvendigt, da det kun tager 30 min. Er ruden revnet og skal udskiftes, så er tidsbestilling nødvendigt)

Glasforsikring

Vi anbefaler, at tegne glasforsikring på bilen. Jo mere udstyr bilen har, jo dyrere er forruden. Selvrisikoen er som regel væsentlig lavere, end den udgift som rude og udskiftning koster.

Vi samarbejder med alle forsikringsskader og kan derfor også udskifte din forrude eller reparere et stenslag via din forsikring. Det eneste du skal gøre, er at anmelde skaden til dit forsikringsselskab (kan oftest gøres online) og derefter bestille tid på værkstedet. Vi klarer taksering og det videre forløb med forsikringen.

Hvor får vi ruderne fra

Vi modtager ruder fra de samme leverandører, som producerer ruder til de mærkeværkstederne. Det er din sikkerhed for kvalitet. Vores mekanikere er uddannet til at udskifte og reparere ruder og sætter en stolthed i deres arbejde.

Kalibrering af udstyr i forruden

Hvis din bil er udstyret med kamera og automatisk opbremsning, så sørger vi for kalibrering inden bilen afleveres. På den måde kan vi garantere, at din sikkerhed forsat er i top

Stenslag

Reparationen af stenslag tager typisk ca. 20-30 min., og du er velkommen til at kigge forbi uden tidsbestilling. Du kan også læse mere om reparation af stenslag her.


Bestil tid ved komplet rudeskift.

Udskiftning af forrude - Porsche Macan
Udskiftning af forrude på Porsche Macan