Autoelektronik og fejlfinding

 Fejlfinding på autoelektronik

Det er utroligt vigtigt at have dygtige mekanikere/teknikere til fejlfinding på autoelektronik og komfortsystemer, da biler i dag bliver udstyret med mere og mere elektronik. Der kan være tale om alt fra sædevarme til avancerede systemer med radar som f.eks. adaptiv fartpilot eller andre komfortsystemer som luftaffjedring. Alt dette elektroniske udstyr kan gøre det svært for nogle værksteder, at fejlfinde og løse de problemer der må opstå. At kunne udlæse fejlkoder og fejlfinde korrekt, ud fra de fejl bilen har, er en utrolig vigtig egenskab for værksteder i dag.

Data fra bilfabrinkanterne

Hos Uni-Auto benytter vi os af bilfabrikkernes database for data og bulletiner. Kombineret med vores erfaring gør det, at vi er godt rustet til at fejlfinde på alle bilmærker. Da de tyske luksus biler er vores speciale, har vi investeret i originalt diagnoseudstyr til f.eks. Audi, VW, BMW, Porsche og Mercedes. Vores mekanikere bliver løbende videreuddannet inden for diverse komfortsystemer, så de hele tiden er opdateret på nye tiltag i branchen.

De biler vi hovedsageligt arbejder med er Audi, BMW, Mercedes og VW. Men vores arbejde med mange forskellige bilmærker gør, at vi hurtigt og effektivt kan fejlfinde på alle bilmærker. Mange gange kan vi endda sammenligne symptomer fra forskellige bilmærker, for at gøre fejlfindingen hurtigere og mere enkel.

På værkstedet står vores autoteknikere klar til at fejlfinde og løse problemer på netop din bil. De laver alt fra installation af nyt udstyr, til fejlfinding på motor, gearkasser, el-systemer mm.

Dokumentation

Vi gør meget ud af at informere kunden under fejlfindingsforløbet og sørger for at tage billeder som dokumentation ved eventuelle defekter. Alt fra knækkede ledninger, defekte styreenheder og i nogen tilfælde vandindtrængen tages der billeder, så kunden kan se og forstå de problematikker der kan være med bilen.

Har du problemer med bilen, eller har et andet værksted opgivet at løse problemet, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi ligger løbende billeder ind i vores galleri og på vores facebookside.